ОРМЕКС БЪЛГАРИЯ ООД е българска компания, която е официален представител за българския пазар и съседните страни на серия добавки за всички видове двигатели с вътрешно горене, патентовани в Русия под името „Минерално-каталитична система ОРМЕКС”.

Минерално-каталитичната система  (МКС ) „ОРМЕКС” е предназначена за надеждна защита на триещете се работни повърхности в среда на масло и смазки, както и активация на процесите на горене на въглеводородните течни горива. Получените ефекти от използването на МКС „ОРМЕКС” са:

·         повишаване надеждността и ресурса на двигателя и механизмите;

·         икономия на гориво и масло;

·         комфортни условия на експлоатация, улеснен пуск на двигателя през зимата;

·         повишаване мощността на двигателя;

·         намаляване разходите за ремонт;

·         намаляване замърсяването на околната среда.

Продуктите „ОРМЕКС” се произвеждат по уникална технология в научно-производственото предприятие „Инновационный Экспресс(ИННЭКС), в съответствие с най-високите технически изисквания. Изобретател и научен ръководител на иновационната технология е световно известния руски ядрен физик академик Генадий Яковлев, автор на много разработки, притежаващ повече от 40 патента и 35 „know-how” технологии. Повечето от изобретенията на Яковлев нямат световни аналози. Технологията МКС „ОРМЕКС” набира голяма популярност, спечелва много последователи и подражатели, включително и в България.

                Под научното ръководство на автора  Яковлев, технологичната линия за производството на МКС „ОРМЕКС” редовно се обновява и усъвършенства. Предлаганите в България продукти са последната 6-та генерация, които нямат аналог на пазара и покриват все повече нужди на потребителите. Всеки продукт от серията притежава международен сертификат за безопасност.

Ние гарантираме:

·         ОРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ;

·         КАЧЕСТВО;

·         БЕЗОПАСНОСТ;

·         ИКОНОМИЯ;

·         ЕКОЛОГИЯ.

 

Ние сме сигурни, че вие се грижите за „здравето” на вашия автомобил и искате той да ви служи дълго и надеждно. Освен това ще спестите пари по време на експлоатацията и ще подпомогнете за опазването на околната среда.

 

Надяваме се да се присъедините към многобройните ни клиенти.

 

Информация за продуктите от серията МКС „ОРМЕКС”, цени и подробности за технологията ще намерите на страницата ни www.ormeks.bg или на тел.  +359 879 000 841 (София) и +359 879 000 847 (Варна) .